فصلنامه مطالعات حقوق عمومی دانشگاه تهران، شماره 2 از دوره 49 خود را که مربوط به تابستان 98 است منتشر نمود.
مقاله موازنه افشای حریم خصوصی خانوادگی چهره‌های مشهور در رسانه‌ها و آزادی بیان در رویه نهادهای قضایی، حاصل فعالیت پژوهشی خانم نادیا عطاران و اینجانب نیز در این شماره منتشر شده است.

در چکیده این مقاله می خوانید:

زندگی خصوصی چهره‌های ورزشی، هنری یا ی همیشه جذاب است و این جذابیت، روحیۀ کنجکاو مردم و غفلت برخی چهره‌ها موجب می‌شود که جزییات زندگی خانوادگی افراد مشهور در رسانه‌ها منتشر شود. موافقان انتشار چنین اخباری بر این عقیده‌اند که حوزۀ حریم خصوصی برای آنها بسیار کمتر از افراد دیگر است، و آزادی بیان برای جامعه‌ای دموکراتیک ضروری است؛ اما مخالفان برآن‌اند که هر انسانی حق دارد حوزۀ خصوصی داشته باشد و قانون نیز باید از آن محافظت کند. رویه‌های قضایی نشان می‌دهند که در اغلب موارد افشای حریم خصوصی، نفع اجتماعی ندارد. در مقابل، گاهی رفتار خود افراد مشهور به رسانه‌ها حق می‌دهد که در زندگی خصوصی و خانوادگی آنها کنجکاوی کرده و به آزادی بیان استناد کنند. تحقیق تحلیلی-توصیفی حاضر نشان می‌دهد که میان دو حق آزادی بیان و حریم خصوصی در یک سری موارد تزاحم وجود دارد که نظام‌های حقوقی مختلف هر کدام به‌نحوی این تزاحم را حل کرده‌اند.


لینک مقاله:
https://jplsq.ut.ac.ir/article_68749.html

انتشار مقاله در «فصلنامه مطالعات حقوق عمومی»

انتشار مقاله در «مجلس و راهبرد»

انتشار مقاله در «مجله مطالعات حقوقی»

مدرسه تابستانی حقوق شهروندی (دوره مقدماتی)

کلاس سمینار و روش تحقیق (3 و 4 اردیبهشت)

کلاس روش تحقیق (18 اردیبهشت)

سحبا 38؛ فصل جدید یک داستان

خصوصی ,آزادی ,حریم ,مقاله ,بیان ,زندگی ,آزادی بیان ,حریم خصوصی ,زندگی خصوصی ,مشهور در ,که در

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

گروه مطالعات اجتماعی(متوسطه اول) شهرستان بوکان 94868869 هیوندای khafani سایت رسمی سجاد رفیعی بانک تم و قالب پاورپوینت رایگان بولتن اطلاع رسانی کتابخانه توحید تهران Deeper AI گوگولي ها دانلود کتاب و خلاصه درس ها